Популярна українська телеведуча Леся Никитюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня розповіла про те, як їй вдається підтримувати гарний зовнішній вигляд у поїздках.

"Під час наших мандрівок постійно трапляються різні цікаві історії, – розповіла Леді Ле Новому каналу. – Наприклад, коли ми знімали сюжет на фермі равликів, власники подарували мені молюсків, які зі мною живуть вже кілька днів і сплять на моєму обличчі. Завдяки муцину, який вони виробляють, шкіра підтягується, добре зволожена і виглядає свіжою. А ось на фермі, де ми варили сир, мені подарували дуже багато справжнього, натурального, без домішок овечого сиру, який дуже корисний для організму. Він містить велику кількість кальцію".

Леся Никитюк, прес-служба Нового каналу

Леся не соромиться показувати фанатам, як вона робить маски і інші б'юті-процедури. Але не тільки масками вдається підтримувати молодість.

"Соляні ванни, які ми знімали в Закарпатті – обов'язкові для відвідування. У цих соляних озерах і басейнах ми сиділи до останнього, скільки дозволяв наш графік зйомок, – посміхається ведуча. – Після них шкіра стала гладкою і блискучою і тепер більше схожа на шкіру п'ятирічної дитини. Зажили всі порізи і ранки, які ми отримали останнім часом. Жіноча половина команди виглядає шикарно".

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Леся Никитюк, прес-служба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк дозволила фанатам зазирнути у своє декольте.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк взялася за мітлу і ганчірку в Карпатах, фанати в захваті.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк показала українцям дивовижне місце серед карпатських гір.