Фіналіст популярного кулінарного шоу "МастерШеф" і відомий кухар Євген Клопотенко вирішив поділитися з шанувальниками не секретами приготування страв, а особистою історією, як у нього вкрали телефон та гаманець. Про це він розповів в пості Instagram.

"Одного разу мене обікрали. Йшов я собі такий, зіткнувся з людьми, вп, і мінус телефон, гаманець і документи. Сталося це з-за того, що я люблю пхати все в кишені. До того ж, задні. Дурень, от чесне слово. Але кишені для того і придумали, хіба ні? Я туди і ключі, і навушники, і паспорт, і гроші, і смартфон, і навіть вудки з ракетою Ілона Маска запхаю, якщо сильно треба", - написав Євген.

Клопотенко розповів про те, що після того випадку більше так не робить і намагається вчитися на своїх помилках і розповів, що знайшов для себе вихід не тільки у вигляді рюкзаків, але і бананок. І прорекламував свій улюблений бренд.

"Але після того випадку я більше так не роблю. Тому я розумничок і вчуся на своїх помилках. Та й постійно відновлювати втрачену інфу не хочеться. З тих пір почав шукати різні ємності для речей. Спочатку були рюкзаки, це зручно. Але мені не завжди треба брати з собою багато речей, тому рюкзак іноді невиправдане", - пише Клопотенко.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Не всі повірили в щирість кулінара і вирішили, що він придумав історію тільки для реклами. Проте знайшлися і менш скептичні шанувальники, які зазначили, що у них в житті бували такі неприємні ситуації.

" Ну, казкар. Ганс Християн", "І смішно і грішно", "Колись і у мене булр щось подібне,але вкрали не з кишень,а із сумки вийняли гаманця з грошима,тепер я вже більш обережна ,як і Ви Євгене", "Позашивай Женю кишені", " Ооооо! Знайома ситуація! Спочатку вважаєш, що з тобою такого не станеться, потім місяць відновлюєш паспорт і переходиш на бананки", " В цьому паблике останнім часом залишилася одна реклама. Разачарована. Відписка", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Клопотенко з МастерШеф поділився рецептом королівської рибки з ніжним соусом.

Як повідомляв Знай. ua, приготування найсмачнішого в світі полуничного варення, лайфхаки Євгена Клопотенко.

Також Знай. ua писав, що харизматичний кулінар з МастерШеф показав свої "секретики".