Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле кадри, на яких з'явилася в незвичайному образі на пікніку зі своїми маленькими песиками.

Як видно, Раміна відображена серед густої зелені і кольором, вона сидить на траві, застеленому білим покривалом. На пікнік дівчина вийшла у легкій блакитній сукні цікавого фасону, яке красиво підкреслило фігурку і оголила тендітні плечі. Волосся розпущене і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. В руках Есхакзай рожева коробочка із засобами, які вона рекламує в підписі до фото.

Чотири чарівних слова: НЕ ТЕСТУЄТЬСЯ НА ТВАРИНАХ. В ногу з часом, у порятунок планети і жителів Землі. Екокосметика прямо з Америки тепер і в Україні @lovebeautyandplanetua. Веганські продукт, упаковка з переробленої пластику, без болісних тестів на тваринах. Ну хіба не вау? У мене в боксі шампунь, кондиціонер, лосьйон для тіла, дезодорант і маска для обличчя. Рожева лінійка – для фарбованого волосся з маслом мурумуру, відмінно зволожує волосся. Раніше не чула про таке... але пахне чудово, трояндою. Важливо, що не містить сульфати. Волосся мягонькие і шовковисте. Переходьте в акаунт @lovebeautyandplanetua. Даруйте собі любов і турботу планеті!", - написала Раміна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.иа" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.