Однією з самих незвичайних і яскравих учасниць другого сезону проекту "Топ-модель по-українськи" стала Софі Берідзе – дівчина-трансгендер з грузинським корінням. Все дитинство Софі відчувала себе дівчиною у тілі хлопця, і після закінчення школи зважилася змінити стать. Про це повідомляє прес-служба Нового каналу. За словами дівчини, ще в ранньому віці вона зрозуміла, що предположена до жіночого типу поведінки, але в той же час усвідомлювала, що народжена в тілі хлопчика.

"До пубертатного періоду мені вдавалося приховувати свою справжню сутність в ім'я суспільства. Коли мої вторинні статеві ознаки чоловіки почали активно виявлятися, почався розлад гендерної ідентичності і суїцидальні думки. Вся метушня почалася в 14 років – пошуки відповідей на важливі питання, вивчення ендокринології при трансгендерном переході. Відповіді шукала два роки. У 16 років, прийнявши факт, що від мене всі можуть відвернутися, я розпочала свій шлях", - зізналася модель.

Софі Берідзе, фото - прес-служба Нового каналу

Батьки і близькі Софі тяжко переживали, коли вона все-таки зізналася, що відчуває себе дівчиною, вони сильно засмутилася і почали віддаляться. "Після камінг-ауту маму я не бачила рік, а тато надовго не залишався вдома і шукав причини куди-небудь виїхати. Нам допомогли час, повагу, розмови і любов", - згадує Берідзе.

Незабаром, щоб зовнішність відповідала внутрішнім потребам Софі наважилася зробити кілька операцій. Так, вона зробила сточування щелепи, пластику носа, підтяжку брів, видалила і перерозподілила грудки Біша, прибрала кадик і збільшила груди. А ще ламала ребра для витончення талії. "Перший раз мені ламали дві пари ребер під загальною анестезією. Другий раз — під місцевою ще раз надломали дві пари нижніх ребер і торкнулися третю пару. Здоров'ю ця процедура не шкодить, ребра залишилися при мені", - зазначила вона. Робила Берідзе і блефаропластику – це операція по зміні форми століття. "Це проста операція. У мене вона пройшла швидко, безболісно (під місцевою анестезією), ми з доктором навіть встигали поговорити і посміятися. Були присутні виключно набряки, які на 10-й день майже зійшли, а через місяць їх взагалі не було. Чесно кажучи, я боялася наслідків перед кожною операцією", - поділилася модель-трансгендер.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Софі Берідзе, фото - прес-служба Нового каналу

Нагадаємо, модель-трансгендер навчить "пацанок" жіночності.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що трансгендер з "Топ-модель по-українськи" лягла під ніж – моторошні кадри перевтілення з операційної.

Також портал "Знай.ua" писав, що найкрасивіша учасниця "Топ-модель по-українськи" Софі Берідзе розповіла про зміну статі.