Буквально днями 56-річна співачка з українським корінням Лоліта Мілявська, яка славиться епатажними витівками, виступила на сцені Міжнародного фестивалю мистецтв "Слов'янський базар" у білоруському Вітебську. Пісні артистки стали завершальним акордом заходу.

Варто відзначити, що Мілявська вразила відвідувачів фестивалю своїм зовнішнім виглядом. На фотографіях, опублікованих у мережі, співачка виглядає помітно схудлою і молодшою.

Лоліта вийшла на сцену в обтягуючому комбінезоні з глибоким декольте, який вигідно підкреслило її стрункі ноги.

Лоліта Мілявська, фото personastars

Лоліта Мілявська, фото personastars

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Стилісти зробили виконавиці хіта "На Титанике" яскравий святковий макіяж і укладку на новій короткій стрижці.

Лоліта Мілявська, фото personastars

Лоліта Мілявська, фото personastars

Шанувальники вважають, що на такі зміни Мілявська зважилася завдяки новому коханому. У недавньому інтерв'ю співачка зізналася, що її обранець – зайнята людина. Чоловік обіймає високу посаду.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта Мілявська на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділилася коротким відео, на якому зірка відпочиває. На відео співачка в сонцезахисних окулярах, яскравій кофтині з красивою і модною короткою стрижкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лоліта Мілявська презентував своїм прихильникам новий кліп, який був зроблений на композицію "Кисень". Відомо, що робота над ним велася під час режиму самоізоляції. У новому кліпі співачка постає у вигляді андроїда, якого по частинах збирають в єдине ціле.

Також портал Знай.uа писав, що Лоліта Мілявська показала, як винесла з магазину сукню, сховавши її собі під сукню. Співачка оприлюднила в Instagram ролик, на якому зображена під час відвідування магазину одягу.