Єлизавета Арзамасова, зірка телесеріалу “Татусеві доньки” поділилась новою фотографією, яка припала всі шанувальник до смаку.

“Галина Сергіївна” активно веде власну сторінку у соціальній мережі Instagram, на якій ділиться фотографіями з життя і роботи. Акторка виставила фотографію, на якій вона позує у красивій сукні у візерунок без бретельок. Цей образ лише підкреслив лінію декольте молодої зірки. Загалом вона дуже тендітна і ніжна на фотографії.

Єлизавета Арзамасова, фото Instagram

Незважаючи на такий милий образ, зірка має доволі неоднозначне особисте життя. Нещодавно вона публічно підтвердила стосунки з Іллею Авербухом - 46-и річним фігуристом. Пара зустрічається вже близько десяти років, роман розпочався, коли Єлизаветі було 17, хоча познайомились вони ще раніше. Цей дивний союз провокує багато запитань щодо можливості любові з великою різницею і етичності для дорослих сформованих чоловіків залицятись і будувати стосунки з 16-ими дітьми. Пара познайомилась на телепроекті “Лід і полум'я”, в якому акторка була однією із конкурсанток. Зірки мусили швидко опанувати техніку фігурного катання, і щотижня презентувати новий номер. Зірка тоді не перемогла, проте отримати любов до фігурного катання і, зрештою, кавалера.

Це не перша відвертість від колишніх зірок російського сіткому.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Популярна російська актриса Дарина Мельникова, зірка "Татусевих доньок" (зіграла доньку-спортсменку Женю Васнєцову) нещодавно знялась у відвертій фотосесії для журналу MAXIM. У своєму Instagram вона виклала фото, які не увійшли в журнал.

"Из не вошедшего в Мaximmagazine. Вошедшее выложить не могу, мама не одобрит. Но для меня это искусство", - пожартувала Мельникова.

І вона права, адже на головній обкладинці журналу вийде куди більш відверте фото артистки, відома по серіалу "Татусеві дочки". Але вона цього не соромиться і заявляє, що це мистецтво. Втім, ті кадри, які Мельникова виклала в мережі, виконані в чорно-білих тонах і виглядають досить незвично.

Нагадаємо, Ілля Полежайкін з "Татусевих дочок" потрапив до реанімації після падіння з 12-метрової висоти.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Татусевих доньок" знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю.

Також портал Знай.uа писав, що старшенька з "Татусевих доньок" попалася в тенета одіозного актора: спав п'яний у чужому авто і бив колишню.