Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і виступає в Росії, часто радує шанувальників яскравими кадрами в своєму Instagram-акаунті. Цього разу знаменитість заінтригувала фанів цікавим фото біля барної стійки на тлі моря і місячного сяйва.

"И пусть весь мир подождёт...?😉", - лаконічно підписала Лобода загадкове фото.

Після сторіз Лободи стало відомо, що вона поїхала відпочивати у російський Геленджик - місто в Краснодарському краї Росії на березі Чорного моря. Приморський кліматичний курорт.

Так, на фото видно, що Світлана знаходиться у апартаментах на самому березі моря. За вікном вже пізній вечір, лише місяць підсвічує спокійне море. Сама зірка сидить за білосніжною барною стійкою на високому стільці. Одягнена у легку чорну сукню і загадково торкається пальцем до бокалу. І хоч Лобода у приміщенні, прозорі двері видають, що вона не вдома.

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Прихильники засипали зірку компліментами і схвальними коментарями: "Обязательно!!! всё для вас, отменяем время", "невероятная 😍❤️🤞", " Скорее бы песня вышла❤️❤️❤️", " Обожаю, шикарная!🔥", "Мне кажется черный цвет идёт всем🙈🖤", "Шикардос👌".

Скріншот коментарів

Варто нагадати, що нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, влаштувавши конкурс серед численних шанувальників, яким інтригувала не один день. Так, артистка вирішила розіграти зі спонсорами безліч призів, головним з яких став білосніжний кабріолет - автомобіль марки BMW.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial/

Варто відзначити, що раніше Світлана Лобода виставила яскраве відео, відправившись в теплі краї вперше після тривалої самоізоляції. Так, артистка позувала перед вечіркою в коротенькій білосніжній сукні, засвітивши нескінченні ноги і струнку фігуру. Волосся красуня вирішила залишити розпущеним, влаштувавши грайливе дефіле з танцями просто на сходах.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Лобода з Іваном Дорном розважалася у Мадонни.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також "Знай.ua" писав, що Ірина Білик, The Hardkiss, Джамала та інші: премія Yuna назвала найкращі хіти за останні 20 років