Українська співачка Таїсія Повалій недавно випустила новий кліп, але не тільки він зацікавив колишніх і нинішніх шанувальників знаменитості. В офіційному Instagram зірка опублікувала селфі, яке шокувало і спантеличило українців.

Повалій вже багато раз викривали в надмірному захопленні пластикою і "уколами краси". Так, на свіжому фото навіть не всі фанати впізнали артистку.

У підписі до фотографії знаменитість поділилася своїми роздумами щодо слів, які мають особливе значення в житті людини.

"Особливі слова! Як же вони важливі! І у кожного вони Свої, ОСОБЛИВІ! Дозволити Любові повністю розкритися і піднятися на самий верх, зайняти своє справжнє місце на П'єдесталі! Це величезний Захват відчувати Досконалу Любов у кожній клітинці, в диханні, в думках. Тоді ти починаєш розуміти, що саме ВОНА зберігає Тебе на цій Землі! Дає Тобі Сили для Нового Шляху! І якщо підживлювати Любов Довірою, Щирістю, Повагою, то ВОНА здатна творити Чудеса!", - пише вона в пості.

На знімку Таїсія показала своє обличчя крупним планом і це викликало неоднозначну реакцію серед її коментаторів. В цей раз деякі висловили думку, що співачка втрачає свою індивідуальність і стає більше схожа на манекен, ніж на жінку.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Що у вас з обличчям, воно не природне", "Боже, що з обличчям, не впізнати", "Донателла Версаче", "Що то з Повалій відбувається, знову змінилася обличчям,гірше", "Старіє Таїсія", "Після пластики ,Таїсія сама не схожа на себе. Обличчя гумового манекена. А мені вона і її обличчя так подобалося раніше", "Фото без фільтрів, але з тонною гриму", "А хто це?", "Ви втрачаєте свою індивідуальність, шарм і природну красу", "Чуже обличчя( Дуже шкода! Але голос прекрасний! І це все перекриває!", - пишуть коментатори.

Проте знайшлися і віддані фанати, які прийшли в захват від нового фото Таїсії і зробили їй масу компліментів за жіночність і красу.

"Вау!!! Дуже подобається фото! ніжна, прекрасна, кохана і така мила! Обожнюю! Ви уособлення жіночої краси!", "Ясноокая любимочка моя. ❤️Особливі слова потрібні і важливі для кожної душі. Величезне спасибі за прекрасний кліп. Трудяжки милі", "Сама Мила, Кохана і Найкраща з Найкращих, і Сама Ніжна, Люблю тебе", " Ах, ці очі - кожен раз потопаю у їх із задоволенням 😍 Прекрасна Ви, Таечка!", - пишуть фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Повалій виклала особисту "драму" на загальне обговорення

Як повідомляв Знай. ua, Повалій перестали впізнавати навіть близькі.

Також Знай. ua писав, що Повалій закликала українців дозволити увійти в себе і відчути насолоду.