Зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі показала свою доньку на спільній фотографії. Зараз акторка вагітна, і тому знімок з 6-річною дитиною вийшов особливо милим у цьому контексті.

Мер'єм Узерлі активний користувач соцмереж, часто ділиться новими фото і подробицями свого життя. Цей знімок був розміщений на її сторінці в соціальній мережі Instagram у розділі сторіз, пости до якого доступні лише протягом 24 годин.

Підписники відзначили, що маленька Лара стає точною копією зіркової мами.

Мер'єм Узерлі з донькою, фото Instagram

Нагадаємо, зірка "Величного століття" зустрічалася з турецьким бізнесменом Джоном Аташе. У травні 2013 року відбулася заручини, проте, незабаром вони розлучилися. 10 лютого 2014 року на світ з'явилася дочка Лара. З батьком доньки вона не підтримує відносин.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Мер'єм Узерлі – німецька і турецька акторка, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проєкті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Однак тепер у акторці складно впізнати Хюррем-султан – вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і дуже схудла.

На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає досить свіжо і стильно. А нещодавно актриса показала пікантне фото, на якому можна сказати, відкрила двері своєї спальні і дозволила фанатам туди заглянути. На знімку зірка позує, лежачи в ліжку в еротичній позі і загадково дивиться в камеру. На ній світле платтячко цікавого крою, яке красиво підкреслило груди і тендітні плечі. Її волосся розпущене, вона запустила в них руки, а на її обличчі легкий макіяж. Фани в захваті від нового фото Узерлі, її засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.

Також Знай.ua писав, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.