Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, але і український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, в цей раз зоряна красуня показала у соцмережі дивне фото, на якому з'явилася в містичному образі і цікавою локації.

На фотографії Леся зображена в смарагдовій кімнаті, на стінах якого намальовані гриби, і саме про них зірка розповідає в підписі до кадру. Перед камерою вона з'явилася в яскравому зеленому костюмчик з велосипедок і кофтинки, а на поясі вона зав'язала чорну спідницю. Її волосся розпущене і майорять на вітрі, а на обличчі легкий макіяж, а ось її очі буквально світяться смарагдами. У підписі до публікації Никитюк написала: "Гриби провідники в потойбічний. Вони відкривають портал, в якому ти можеш спілкуватися зі своєю душею. Гриби всюди, вони йдуть за нами… та я не про лисичках". Звичайно ж шанувальники телеведучої не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, дивуючись тому, що з нею сталося.

Раніше ми повідомляли, що Леся Нікітюк в зухвалому міні зробила приємно дереву. Нещодавно зоряна красуня показала кілька яскравих знімків з нової рекламної фотосесії біля величезного дерева. Як видно, на нових фото телезірка з'явилася в коротенькому строкатому платті цікавого фасону. цей наряд повністю покриває її руки разом з пальцями, але при цьому оголює стрункі ніжки. Волосся Лесі зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж, вона посміхається і весь час треться біля широкого дерева. У підписі до публікації Никитюк розповіла про свої стосунки з грошима, за її словами, найкраще користуватися платіжною карткою, а не готівкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.