Популярна російська співачка та телеведуча Ольга Бузова похвалилася своєю натуральністю перед фанатами. Новий знімок вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ольга Бузова, скріншот: instagram.com/buzova86

Так, на фото Бузова позує абсолютно без макіяжу та зачіски. Знаменитість одягнена в звичайний халат білого кольору з лейблом, а своє волосся сховала за рушником, який пов'язала на голові. В руках співачка тримає чашку, ймовірно, з кавою. Також Бузова зізналася, що вже протягом кількох ночей страждає безсонням.

"Останні дні так погано і мало спала. А сьогодні в улюбленому Балчуг нарешті виспалася @hotelbaltschug. Як все-таки добре спати та бути уві сні. Адже уві сні немає проблем, а навіть якщо поганий сон - то можна прокинутися, перевернути перину та проблема вирішена. Було би так і в житті", - підписала вона знімок.

Ольга Бузова, скріншот Instagram

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

У свою чергу, фанати досить високо оцінили публікацію Бузової, захопившись її природною красою.

"Ви дуже гарна", "Без макіяжу дуже добре", "Як завжди прекрасна", - прокоментували користувачі мережі.

Варто відзначити, що раніше Ольга Бузова роздяглася для нового випуску популярного чоловічого журналу Playboy. Знімки вона також опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

До того ж, співачка вже ставала обличчям випуску 2006, 2010 і 2018 років. Вперше вона знялася для журналу разом з Альоною Водонаєвою та Вікторією Карасьовою. Також за досить короткий час публікацію Бузової оцінили понад 600 тисяч користувачів мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що злочинець захопив заручників в Альфа-Банку в Москві та вимагав привести Ольгу Бузову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Бузова знялася для обкладинки літнього номеру (липень-серпень) журналу Playboy. До речі, це її четверта фотосесія для чоловічого глянцю.

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу порадувала фанатів новими відео, на якому показала, що виступила на російському телеканалі ТНТ.