Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу співачка виклала в мережу гарне фото з прогулянки, на якому з'явилася в незвичайному образі, у підпису до нього заговорила про життя.

Як видно, на новому фото Слава позує в красивій локації на природі, на тлі фантастичного заходу. На прогулянку вона вийшла закритому синьому платті цікавого фасону з кокетливими рюшами, а через плече у неї висить модна сумка-бананка. Волосся співачки розпущені в красивій укладанні, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру, відвернувши голову в бік і спрямувавши погляд кудись удалину. У підписі до фотографії Камінська залишила роздуми про життя. "Кожен день сотні повідомлень, дзвінків, завдань, і всі ми біжимо, не встигаємо, вічно кудись спізнюємося. А справжнє життя – вона в паузі. Варто лише зупинитися, озирнутися, а за твоєю спиною – така краса", - написала вона. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засипає компліментами в коментарях.

До речі, нещодавно Слава Камінська показала милі фото літнього дозвілля з дітьми. На нових знімках можна побачити, що Слава і її діти рятуються від спеки в басейні на даху. Лаура і Леон весело хлюпочуться у воді, поки їхня мама гарно позує на камеру. До речі, Камінська прийшла скупатися при повному параді – з красивою укладанням та макіяжем, на ній стильний чорний купальник, який підкреслює всі достоїнства фігури. У підписі до публікації співачка написала: "Чилимся. Дельфін і русалка".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.