Одна з найпопулярніших екс-учасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі у своєму автомобілі.

Як видно, Раміна закарбувала себе сама, мабуть, сидячи за кермом автомобіля. На ній стильний темний наряд, волосся красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. При цьому зоряна красуня променисто посміхається, дивлячись у камеру. У підписі до кадру Есхакзай подякувала фанатів перегляди за її нового інтерв'ю з одіозним політиком Михайлом Добкіним. "Спасибі, що активно дивіться", - написала вона. До речі, про інтерв'ю – у своєму Instagram раніше Раміна викладала фото з Добкіним і розповіла про свої враження від розмови з ним.

"Михайло Добкін @dobkinmm – герой нового випуску #ходятслухи. Про таких кажуть МУЖИК, і нічого спільного з тим самим роликом ВЖЕ ця людина не має почуття гумору. Та ні, мені ніхто не платив. Скажу більше, в цьому випуску немає реклами, так що я або піду в нуль, завдяки вашим переглядами, або в мінус. Але коли мені цікаво залізти туди, де важко, гроші йдуть на другий план. Про те самому відео, дружбу з Кернесом, останніх днів Януковича в Україні, політику Кучми і Порошенка, влада Путіна і Лукашенка, поправки до Конституції і вибори мера Києва. На чому зараз заробляє, перші гроші, робота вантажником і армія. Дивитися обов'язково! Цінність даного випуску, що зрозумілою мовою людина говорить про складних політичних процесах", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.