Гурт ДДТ, лідером якого є музикант Юра Шевчук, випустив новий кліп і пісню "Хор". На думку іноземних ЗМІ, досить жорсткі текст і відеоряд роботи, ймовірно, можна інтерпретувати як зізнання Шевчука у хворобі.

Про це пише видання "Московський комсомолець", а сам кліп можна переглянути на сайті YouTube.

У музичному відео можна побачити наступне: на чорному тлі починають проявлятися бульбашки з обличчями людей. Шевчук в аудіоряді починає читати реп: «Когда уходит герой, остается хор, но коллективный секс для меня – перебор. У меня от него стереотоксикоз, и я живу здесь один среди змей и стрекоз. Я дышу лесом вдалеке от могил, равноправия, братства и иных иллюзий. Где хор правит бал – я отсюда свалил, я с муравьями теперь в союзе». Бульбашок-облич на екрані з'являється все більше і більше. Камера віддаляється, і вони стають схожими на безліч непривабливих личинок. В аудіосупроводі Шевчук продовжує сипати образами і смислами, критикуючи бездушний натовп: "Толпа все видит и слышит, она в нас на века, но память ее как всегда коротка. В толпе нельзя падать, нужно идти, и не важно, что сбилась она с пути. Идея жива, пока не вышла в тираж. Когда один ты герой, в толпе ты - фарш. Оглянись, все затылки твои видны, в толпе ты бессмертен, в толпе нет вины".

Пізніше відео показує, що всі обличчя це маленькі шматочки фаршу, що проходять через отвори гігантської м'ясорубки. (Як зазначають у МК, щось подібне вони бачили у кінофільмі на альбом Pink Floyd "The Wall", але тема здалася їм все одно актуальною: "На віки", - зазначили у виданні).

"Я устал выживать, предпочитаю жить. Когда ты свободен, тебя невозможно убить", - завершує свої куплети Шевчук.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Юрій Шевчук підтримав російських далекобійників (відео).

Як повідомляв портал Знай.ua, "Брату-2" виповнилося 20 років – факти про культовий фільм, які спливли тільки зараз.

Також Знай.ua писав, що Шевчук заспівав про злочини Путіна: ну ти і г*вно, Вова.