Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим селфі в дзеркалі, зробленим в одній з роздягалень елітного столичного спорт-клубу. Так, артистка приміряла лосини і міні-топ, засвітивши розкішну фігуру, над якою наполегливо працює за допомогою тренувань. При цьому дівчина підкорила натуральною красою без краплі макіяжу на обличчі, а довге руде волосся зібрала в косу.

Ніжкою эть💦 Як справи? поцікавилася Плакидюк

Фолловери не пройшли повз: "Костюм супер класний 😍😍😍", "Виглядаєте просто МЯУ❤️❤️❤️", "Красуня 😍😍😍", "Кыця мациця ♥️😍😍", "Яка Ви чудова у всіх відношеннях!!! Ми Вас любимо...", "Ти така крута, дуже красива ,я аж заздрю ,але білою заздрістю.дівчина-кішка😍😁", "До чого ж прекрасна 😻😻😻😻😻😻", "А ви така класна найкращій експерт ТМПУ і не тільки сама - сама найкраща ♥️", "Вау не тільки Соня класна...лосинчики бомбезненькі👍😁😁😁💖", "Ого Ти🔥🔥".

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Соня Плакидюк похвалилася спільним селфі зі своїм стилістом-перукарем, видавши довгоочікувані секрети по догляду за розкішним довгим волоссям, яке є однією з численних "фішок" рудої красуні. Так, артистка зізналася, що п'є вітаміни, а також старанно стежить за харчуванням, адже лише комплекс може дати чудовий результат. Не варто також гидувати масажами голови, щоб до волосяних цибулин добре приливала кров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.