Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували кілька архівних фотографій, на яких співачка з'явилася в дуже незвичайних образах.

Так, на першій фотографії Тіна відображена, сиди в розкішному кріслі в гордій позі, закинувши ногу на ногу і хитромудро склавши руки. На ній короткий повітряне платтячко з багатошаровим подолом, яке нагадує наряд казкової принцеси, при цьому на її ногах брутальні чорні чоботи. Короткі волосся співачки акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. На другій фотографії Кароль вже в більш кокетливому образі, вона з'явилася перед камерою, сидячи на драбині. На ній сукню, але на ногах акуратні туфельки, а сама вона мило посміхається в камеру. Численні фанати не пройшли повз, вони в захваті від нового образу зірки, її засипають компліментами в коментарях до публікації, деякі зазначили, що тут Тіна не схожа сама на себе, а інші збентежені її ідеальним виглядом.

До речі, в цьому ж записі фанатам показали ще одне архівне фото Тіни Кароль, де її можна побачити в порожньому концертному залі, вона ніби була відображена спонтанно і несподівано, але виглядає просто приголомшливо. На ній прості сірі джинси і світла кофточка, волосся красиво укладені, а на обличчі зовсім немає макіяжу, вона задумливо дивиться в камеру, торкаючись рукою обличчя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.