Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Однак, на час карантину йому довелося повернутися додому, до Грузії, звідки тепер він активно викладає яскраві фото в соцмережі Instagram.

Так, в цей раз зоряний красунчик показав серію знімків з нової спортивної фотосесії, на яких зображений в голому вигляді. Як видно, перед камерою Іраклі з'явився під час бігу, він в одних тільки сірих шортах з білими шкарпетками і кросами на ногах. Треба сказати, що знімки вийшли дуже динамічними і яскравими, а підписи до них Макацарія розповів про свою любов до спорту.

Мені складно уявити, як би розвивалася моє життя, якби в ній не був присутній спорт. І, на жаль, мені також важко зрозуміти тих людей, які не мають ні найменшого уявлення про своїх власних можливостях, боячись (або просто відмовляючись) розкрити свій потенціал і дізнатися, на що вони здатні. Я не перестану поширювати знання і досвід оточуючим мене людям, бо не хочу щоб хоч одна людина пропускав той кайф, який кожен з нас може отримати вибудовуючи здорове тіло. Це саме той фундамент, який потрібен кожній людині для того, щоб досягати поставлені перед собою цілі. І повірте, ніколи не пізно почати! Може, саме з цього понеділка? Готові?", - написав холостяк. Фани в захваті від нового фото зоряного красеня, його засипають компліментами і відповіді в коментарях, відзначаючи як круто він тут виглядає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.