Лідер групи “ Ласковый май ” Андрій Разін змінився до невпізнання, перетворившись з огрядного “колобка” на стрункого і спокусливого красеня. Дивіться, здається він знову готовий змушувати фанаток верещати, як це було епоху тому. Артист не став мовчати про те, що допомогло йому схуднути, й поділився секретом у своєму Instagram.

Він розповів, що більше не вживає м'яса. Замість м'ясних виробів він почав вживати в їжу рибу, більш дієтичну і багату білком. “Я перейшов на оселедчик <...> солоний Огірочок, цибуля, кріп… І я дуже сильно схуд. Продовжую свою дієту потроху, щоб не шокувати свій організм”, — написав музикант. Після того, як Разін скинув 43 кілограми, він почав важити 107 кг. Рекордну для соліста “Ласкавого травня” схуднення.

Дещо збавила ажіотаж навколо нової дієти Разіна лікар-дієтолог Олена Соломатіна. Вона сказала, що для схуднення не принципова заміна саме м'яса на рибу. Вона сказала, що можна змінювати продукти на свій розсуд, лише б при цьому дотримувався дефіцит калорій, і також стежити за глікемічним індексом продуктів.

“Чи це жарт з його сторони, або розрахунок на сенсацію”, — сказала Соломатіна, коментуючи посаду виконавця.

До речі, Разін не єдиний артист, кого на карантині не тільки не “рознесло”, а навпаки, суттєво “здуло”. Цікаві результати в цьому відношенні продемонстрував і інший російський виконавець — Микола Басков. Останній зізнався журналістам, що сів на дієту, поєднуючи її зі спортом, а також брав необхідний для його організму комплекс вітамінів. Басков також розповів, що намагався не вечеряти. Але якщо дуже хотілося, він дозволяв собі одне морозиво днем. Допоміг “натурального блондина” і ще один фактор — байдужість до спиртних напоїв. Як ми знаємо, алкоголь — штука калорійна, і часто заважає тим, хто мріє скинути кілограм-другий.

Популярні новини зараз

Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Помер учасник групи " Ласковый май ", колеги сповістили про непоправну втрату.

Як повідомляв портал Знай.иа, Зовсім не " Ласковый май " - Шатунову почали серйозно загрожувати.

Також Знай.иа писав, що Шатунова підкосило так, що не впізнає і " Ласковый май ": горбиться і ледве дихає, відео.