Популярна українська співачка Тіна Кароль розповіла, як сприймає ведучу Аллу Мазур ще з дитинства. Про це вона розповіла в інтерв'ю програмі "Світське життя" з Катериною Осадчою.

Під час інтерв'ю Катерині Осадчій співачка і тренер "Голосу країни" привітала телеканал з Днем Народження і згадала, що з дитинства дивилася новини з Аллою Мазур.

"Я з дитинства пам'ятаю Аллу Мазур в новинах. Вона для мене була і є уособленням чесності, правди і сили. Якщо скаже Алла Мазур, я повірю на всі 100 відсотків", - розповіла Тіна Кароль.

Телеведуча Алла Мазур, скріншот

Крім того, зірка поділилася останніми новинами свого життя під час карантину. Так, співачка з сином Веніаміном в цьому році вперше побували в Карпатах в якості туристів і навіть піднялися на Говерлу.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Я побачила Карпати зовсім з іншого боку. Зазвичай, я просто приїжджала в Буковель з концертами, а тут я поїхала до села. Наприклад, мене здивувало невелике село Дземброня. Можливо, я навіть знову повернуся сюди", - прокоментувала Кароль і зазначила, що після вражаючих подорожей Західною Україною навіть задумалася про покупку будинку в Карпатах.

Нещодавно співачка вперше поділилася з підписниками в соціальних мережах уривками весільного відео зі своїм чоловіком Євгеном. Як зізналася артистка під час інтерв'ю, вона зважилася вперше за 12 років до річниці весілля подивитися відео з святкування.

"Я хотіла навіть зібрати всіх тих, хто був у нас на весілля, і разом подивитися відео. Кажуть, що завжди є 12-річний цикл, потім змінюється життя. Взагалі, все відповідає 12-річним циклам. Тому мені захотілося подивитися це відео. Але я в останній момент відмінила перегляд з друзями. Хтось писав, що треба відпускати минуле. Але як можна відпустити? Треба любити, пам'ятати і, безумовно, йти вперед. Я завжди буду посміхатися, жити і сподіватися, що любов назавжди оселиться в моєму серці", - розповіла співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "1+1" Алла Мазур перемогла рак і вперше показала, як змінила її тяжка хвороба.

Як повідомляв Знай. ua, Алла Мазур відкрито розповіла, як лікується від раку.

Також Знай. ua писав, що здолала рак Мазур попередила українців про неминучу небезпеку.