Танцюрист Александр Прохоров, учасник двох сезонів “Танців з зірками” поділився спогадами про проєкт і його закулісне життя.

Відповідне інтерв'ю він дав виданню LeMonade.

Прохорову поталанило бути партнером талановитих спортсменок: Аніти Луценко та олімпійської чемпіонки Анни Різатдінової.За словами танцюриста, участь у “Танцях” вимагає максимальної концентрації сили і витривалості, аджее проєкт надзвичайно швидкий і стресовий. На кожного учасника, особливо зірку, впадає величезний тягар.

Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров, Instagram

Гармонійність, за словами Прохорова, найважливіша риса, яка допоможе парі протриматись достатньо довго на паркеті, а то й перемогти. Одним із номерів, який найбільше запам'ятався і полюбилвся артисту, став пасадобль, з яким він і Різатдінова починали змагання. Парі вдалося зробити такий запальний танець, ще й спецефект - “піджаки, що горіли на задньому тлі”, що всі запам'ятали цей номер. Загалом же, Прохоров думає, що кожен номер, з яким він виходив на паркет - був достойний і цікавий.

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що знаменитого хореографа Григорія Чапкіса втягнули в брудну аферу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", український хореограф Влад Яма відправився на відпочинок з сім'єю спекотного Майамі, звідки вже активно викладає яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі.

Також "Знай.ua" писав, що хореограф Влад Яма показав кумедне фото, на якому видно його лису голову, і вона в нього здорово засмагала на спекотному сонці.