Донька загиблого кінорежисера та популярного актора Сергія Бодрова Ольга з'явилася на сцені міжнародного кінофестивалю "Дзеркало" у якості ведучої. Вона взяла участь у церемонії закриття фестивалю разом з Юрієм Колокольниковим. Відповідні фото з'явилися на сторінці Zerkalo.space в Instagram.

В мережі 21-річна Ольга порівняла подію з чаклунством, і очевидно, що вона залишилася задоволена. Глядачі ж відзначили, що Ольга поводилася вільно та впевнено.

Кінофестиваль "Дзеркало", фото: instagram.com/zerkalo.space

Кінофестиваль "Дзеркало", фото: instagram.com/zerkalo.space

Слід зауважити, що користувачі мережі часто порівнюють Ольгу з її батьком. Багато хто намагається знайти схожість між ними. А дехто сподівається, що вона продовжить справу свого батька. Відомо, що дівчина навчається в ГІТІС. Цього року вона повинна закінчити навчання в інституті.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Улюблений актор багатьох Сергій Бодров загинув під час сходження льодовика в Кармадонскій ущелині у 2002 році. Разом з ним загинули близько ста осіб.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заздрив та відчував ненависть — Потап зізнався у серйозних сварках з Каменських. Потап розповів про ненависть до Насті Каменських та сварки у дуеті

Як повідомляв портал "Знай.ua", Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення — різниця приголомшлива

Також "Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з "Величного століття" розповіла про труднощі у вихованні доньки