Прима-балерина Анастасія Волочкова вляпалася в гучний скандал. Вона приїхала в священне село Дівєєво, що в Нижегородській області. Балерина заявила, що приїхала помолитися. Ось тільки Дівєєво було закрито на карантин, адже близько 70 парафіянок місцевого монастиря заразилися коронавірусом. За відвідування карантинного місця Волочкової виписали штраф, а глава Нижегородської області Гліб Нікітін дорікнув її.

Волочкова жорстко відповіла на критику, і її підтримали шанувальники. Анастасія опублікувала у своєму Instagram відео, в якому подякувала всіх своїх фанатів за підтримку. Вона заявила, що вдячна кожній людині, який підтримав її позицію. Волочкова написала, що губернатор влаштував на неї “облаву” і “нацькував” 5 людина без будь-яких документів, щоб вивести її з території.

Сама Волочкова, схоже, навіть не розуміє, чому губернатор ополчився проти неї. Порушення карантину просто тому що хотіла “помолитися і зайти в гості” для публічної особистості, якою є Анастасія – проступок подвійно серйозний. Тим не менш, Волочкова впевнена, що правда на її боці, і вона “захищає інтереси всіх людей”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.