Британська співачка Адель знову здивувала шанувальників результатами свого схуднення. Після розлучення артистка скинула 45 кілограмів. Тепер в Instagram Адель розмістила фото, на якому вона зображена у своїй старій сукні. У цьому вбранні вона ще в попередній формі виступала на фестивалі Glastonbury.

Напередодні Адель переглядала свій виступ на фестивалі Glastonbury у 2016 році. У цьому році захід скасували через пандемію коронавірусу. Відповідними кадрами співачка поділилася в соцмережі і отримала понад 3 мільйони лайків від своїх шанувальників.

Адель, фото: instagram.com/adele

Тепер Адель показала два фото, на одному з яких співачка в домашньому одязі сидить біля телевізора, а на другому – танцює в тій самій чорній сукні, в якій виступила на фесті. На схудлій співачці вбрання виглядає зовсім по-іншому.

5 травня Адель відсвяткувала 32-й день народження. У Instagram вона опублікувала фото, на якому продемонструвала свою нову фігуру. Опісля особистий тренер Адель Піт Джерасімо опублікував пост, в якому розповів, як і навіщо зірка пішла на такі зміни. Він стверджує, що Адель хотіла схуднути виключно заради свого здоров'я і що артистка ніколи не намагалася привернути увагу до своєї персони зовнішнім виглядом.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заздрив та відчував ненависть — Потап зізнався у серйозних сварках з Каменських. Потап розповів про ненависть до Насті Каменських та сварки у дуеті

Як повідомляв портал "Знай.ua", сусід Заворотнюк розповів про "приворотне зілля" акторки - "Чоловічі серця біля ніг". Сусід Жигунова згадав, як змінилося життя актора після роману з Анастасією Заворотнюк

Також "Знай.ua" писав, що Мер'єм Узерлі з "Величного століття" розповіла про труднощі у вихованні доньки