Незважаючи на те, що голлівудський красунчик Бред Пітт вже розміняв шостий десяток, громадськість та ЗМІ все одно цікавитиме його особисте життя. А він і досі залишається харизматичним секс-символом Голлівуду.

Джерело: свіже інтерв'ю в журналі Vulture.

Бред Пітт, фото YouTube

Після розлучення з Анджеліною Джолі акторові приписали вже десятки романів, але жоден з них так і не отримав підтвердження. Останнім часом Пітта часто бачать у компанії актриси, виконавиці ролі в серіалі "Затримка розвитку" Алії Шокат.

Разом вни були на відкритті виставок, на прем'єрі опери Каньє Уеста, а в останній раз - у квітні - Шокат сфотографували, коли вона виїхала з дому Пітта на велосипеді.

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Алія Шокат, фото Instagram

"Ми не зустрічаємося. Ми просто друзі. Мої знайомі, коли побачили всі ці новини, тут же почали мені писати, запитуючи що ж все-таки відбувається. Вони пересилали мені всі ці фото. Я була ошелешена такою увагою. Це таке відчуття, ніби ти в школі і виявився голим перед усім класом і такий: "Боже, нехай на мене всі дивляться! У мене були моменти в житті, коли я відчувала тиск з боку суспільства, але ніколи воно не було таким. Таким безконтрольним", - пояснює Шокат.

Цікаво також відзначити ремарку автора матеріалу Рейчел Хендлер, яка зазначає, що вірить актрисі, так як та була максимально відверта в інших місцях розмови, які журналіст точно не ставить під сумнів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 13-річна рідна донька Бреда Пітта і Анджеліни Джолі Шайло офіційно стала хлопчиком – дівчинка змінила ім'я і стала "Джоном".

Як повідомляв портал Знай.ua, Анджеліна Джолі і Бред Пітт продовжують залишатися бізнес-партнерами.