В Україні завершилися зйомки фільму "Зірки за обміном" у головних ролях якої знялися Оля Полякова та Дзідзьо. Комедія на класичну тему обміну тілами на цей раз спробує зламати ваші гендерні стереотипи та сподівається розважити в цей невеселий час.

Про це повідомляє пресслужба дистриб'ютора "Кіноманія".

Зйомки зіркової комедії розпочалися ще у лютому 2020 року, але в березні через пандемію COVID-19 процес було тимчасово зупинено. Однак послаблення заходів дозволило продовжити кіновиробництво при дотриманні санітарних вимог.

Михайло Хома, більш відомий під сценічним псевдонімом Дзідзьо, переповнений емоціями щодо стрічки: "Я дуже задоволений співпрацею з командою фільму "Зірки за обміном. Весь знімальний період я відчував постійну турботу, все було прекрасно організовано, було багато людей, які дивились за мною, опікувалися... Все це давало мені можливість викладатися на всі 100%, так, як я завжди роблю в кіно".

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Оля Полякова ж отримала новий продюсерський досвід. Хоча вона й не новачок у цій діяльності, продюсером кінофільму вона виступила вперше. "Безумовно, це унікальний досвід, тим паче, коли на знімальному майданчику така команда. У фільмі «Зірки за обміном» я ким тільки не була: чоловіком, жінкою, головною зіркою – і це поєднання ролей для мене було вперше. І мені сподобалось! Хоча, звісно, світ кіно дуже відрізняється від світу сцени: ти постійно працюєш на майбутнє, а твої глядачі тільки колись там прийдуть у кінотеатри. Але я впевнена, що наш дует з Михайлом та робота всієї команди сподобається українцям, і вони сміятимуться так само, як ми на зйомках. Бо, повірте, ми зняли гучну комедію", - стверджує Полякова.

"Зірки за обміном" визначні ще й тим, що зняти їх вдалося за період карантину, коли виробництво кінопродукту майже зупинилося.

"Вітаю всю команду фільму з закінченням знімального періоду! Попри перерву на карантин, все пройшло з легкістю та чудовою атмосферою на майданчику! При тому під час зйомок другого блоку ми дотримувалися всіх нормативів безпеки з COVID-19. Зараз запускаємо постпродакшен і сподіваємося, що ближче до новорічних свят ми вийдемо у великий масштабний кінопрокат!", - наголосив продюсер фільму Єгор Олесов.

Сюжет комедії засновано на класичному мотиві - обміні тілами, цього разу - між двома представниками шоу-бізнесу і заклятими суперниками. Як запевнюють творці культурного продукту, стрічка зможе показати, що гендерні стереотипи хибні.

Фільм "Зірки за обміном" є спільним проєктом KINOROB (FILM.UA Group), Олі Полякової та Secret Service Entertainment Agency.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дзідзьо "посинів" на зйомках фільму "Зірки за обміном", відео занепокоїло фанів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Оля Полякова та Dzidzio обміняються тілами у новій комедії "Зірки за обміном": "Від проблем не треба втікати…"

Також Знай.ua писав, що Топ-5 зірок, які пожертвували ідеальною фігурою заради ролі в кіно.