Бурак Озчивіт – популярний турецький актор і фотомодель, отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зірковою роботою актора вважається драматичний серіал "Величне століття". Красунчик активний користувач Instagram, де часто радує фанаток яскравими публікаціями з життя.

Так, в цей раз Озчивіт показав незвичайне фото, зроблене в мальовничому місці. На прогулянку в це фантастичне місце актор вийшов у модному вбранні – на ньому сірі укорочені брюки і світла сорочка з підкоченими рукавами, а на ногах двоколірні кросівки. Його вугільно-чорне волосся, заплетене в косу, а на обличчі незмінні чорні пута, він не дивиться в камеру. Бурак не підписав свою фотографію. Шанувальники в захваті від нового фото зоряного красеня і почали активно обговорювати публікацію, засипаючи його компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.