У суботу, 20 червня, вийшов сімнадцятий випуск українського кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали-2". Учасники проєкту готували страви для шеф-кухарів першого сезону, билися в конкурсі проти колишніх учасників проєкту, а також почали підготовку до битви чорних фартухів. Про це повідомляє пресслужба СТБ.

Так, у другому випробуванні на кулінарному шоу перемогу здобула команда червоних – команда шеф-кухарів другого сезону. Саме це доводить, що з кожним сезоном підвищується рівень професіоналізму учасників.

МастерШеф. Професіонали-2, фото: СТБ

Також на битву чорних потрапили: Владислав Єрмаков, Юхим Кравченко, Олександр Цвігун.

Учасникам шоу треба буде пройти конкурс, якого ще не було на "МастерШеф", а саме їм належить створити власний вишуканий напівфабрикат. Шефи приготують страви, залишать їх на 12 годин у дегидраторі для сушіння, і лише після цього судді заллють їх окропом, спробують та винесуть свій вердикт.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом синнабонів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ектор Хіменес Браво показав фото з тренування в спортзалі.

Також "Знай.ua" писав, що зірка "МастерШеф" показала самий простий і смачний рецепт смаженої картоплі.