Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість виставила ніжне літнє селфі, позуючи з жіночним денним макіяжем і примірявши розкішну вишиванку персикового кольору. Патріотичний образ красуня доповнила масивними намистом.

Так, артистка видала кілька власних секретів краси, зізнавшись, що віддає перевагу натуральним відварам і маскам, інгрідієнти для яких збирає самостійно. Ольга використовує кропиву, березу і ромашку для зміцнення волосся, настоянку з квітів каштана від набряклості ніг, а в майбутньому збирається поділитися фірмовими рецептами.

Літечко🌞...Люблю трави..Зараз все буяє,гріх не скористатися можливістю 🌿.. Вже назбирала і насушила кропиви ,лист берези,ромашки(піде для зміцнення волосся )звіробою(для інунітету)🌼,зробила настоянку з квітів каштану(супер для ніг від набряків)і зелених горіхів(протипаразитарне)... Природа дарує нам безліч прекрасних трав,треба тільки навчитися розбиратися в них.. Кому цікаво отримати рецепти,пишіть у коментарях🌱🍀🌞! Можливо треба вести рубрику для вас щодо рецептів на травах для здоров’я і краси?🍃

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.