Михайло Єфремов ввечері 8 червня скоїв смертельне ДТП, але зараз перебуває під домашнім арештом. Зазначається, що російський актор був у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. Проте, знайшлись і ті, хто став на захист Єфремова. Зокрема скандальний російський артист Олексій Панін, який заявив, що Єфремова саджати у в'язницю категорично не можна.

"Всі приносять співчуття загиблій людині. Але Михайло Єфремов – великий артист, його не можна садити в тюрму. Це моя особиста думка, я кажу коротко", – цитує актора "Рамблер". Олексій Панін

Олексій Панін, фото YouTube

Своєю чергою 9 червня депутат Державної думи Володимир Жириновський заявив, що Єфремова слід посадити до в'язниці на 12 років, бо інакше росіяни, розлючені через пандемію коронавірусу, сильно обуряться. На це Панін відреагував і сказав, що Жириновського потрібно помістити в психіатричну клініку.

"Після таких заяв Жириновського потрібно помістити в психіатричну лікарню", — сказав Панін. Олексій Панін

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Слід нагадати, 8 червня Михайло Єфремов на Jeep Grand Cherokee виїхав на зустрічну і протаранив фургон. В результаті ДТП водій Lada отримав важкі травми і згодом помер у лікарні. Щодо Єфремова було порушено кримінальну справу за статтею "Порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело з необережності смерть людини, якщо воно вчинене особою, яка перебуває в стані сп'яніння".

Михайло Єфремов, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, актор Михайло Єфремов влаштував страшну аварію в центрі Москви

Як повідомляв портал "Знай.ua", Армен Джигарханян потрапив у реанімацію у важкому стані, підозрюють інсульт.

Також "Знай.ua", ДТП з Михайлом Єфремовим — постраждалий водій помер, акторові загрожує великий термін. Михайло Єфремов влаштував серйозну аварію в центрі Москви