Відомий російський актор і телеведучий Михайло Єфремов у понеділок, 8 червня, 2020 року спровокувала криваву автомобільну аварію в центрі Москви.

Вже відомо, що в крові Єфремова виявили алкоголь та наркотичні речовини. А водій фургона, який протаранив Jeep Grand Cherokee актора, Сергій Захаров на наступний день помер в реанімації. Про це повідомляли російські ЗМІ.

Михайло Єфремов вчинив ДТП, скрін з відео

Аварії з зірками трапляються не часто, проте завжди викликають великий резонанс у суспільстві, особливо коли з вини відомих людей гинуть звичайні громадяни. Саме тому ми пропонуємо нагадати, що подібні аварії були, є кілька гучних випадків ДТП за участю відомих людей.

Костянтин Меладзе, фото: myseldon

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Костянтин Меладзе

Коли мова заходить про ДТП зі знаменитостями, першою (до Єфремова) згадується аварія з Костянтином Меладзе на трасі від Києва до Обухова. 27 грудня 2012 року відомий продюсер, творець "ВІА Гри" і композитор Костянтин Меладзе збив насмерть 30-річну Ганну Пищало.

Спочатку проти музиканта було порушено кримінальну справу і йому світило 8 років в'язниці. Але складний злочин в його діях не знайшли, хоча і вважалося, що він порушив швидкісний режим в момент ДТП.

Авто Костянтина Меладзе, фото: from-ua

Після аварії Меладзе залишився на місці події, був тверезий, сам викликав швидку і міліцію. ДТП сталася в районі пішохідного переходу, тому залишався спірним момент - жінка переходила в недозволеному місці або її відкинуло від удару. Після аварії Костянтин Меладзе перерахував родині загиблої 30 тисяч доларів. Крім того, за деякими даними, він переводить щомісяця гроші на виховання дітей Анни - у момент аварії їм було 2 і 5 років.

Метью Бродерік, скріншот: YouTube

Метью Бродерік

Актор був відоміший у молодості за деякими ролями, але, мабуть, найбільшу славу йому приніс шлюб із зіркою "Сексу у великому місті" Сарою Джесікою Паркер. Вони разом вже більше двадцяти років і виховують трьох дітей.

Мало хто знає, що 5 серпня 1987 року актор потрапив у ДТП, яка стала причиною смерті двох жінок - матері і доньки. Аварія сталась у Північній Ірландії, Бродерік вилетів на зустрічну смугу на BMW і зіткнувся з Volvo.

Крім того після аварії стало відомо про гучний роман Бродеріка і Дженніфер Грей (зірки "Брудних танців"). Метью отримав перелом ноги, ребер, струс мозку, а Дженніфер травмувала шию. Але деякі джерела кажуть, що аварія знівечила акторці обличчя, після чого їй довелося пережити кілька пластичних операцій. Незабаром закохані розлучилися. А Бродерік замість п'яти років, які йому загрожували, позбавлення волі (максимум, передбачений в такому разі) отримав штраф в 175 доларів за звинувачення в необережному водінні.

Леонід Якубович, фото: РБК

Леонід Якубович

У 2001 році під колеса Hyundai Accent Якубовича потрапив 30-річний чоловік. Він раптово вискочив з-під автобуса, посковзнувся і вдарився скронею об бічне дзеркало авто. Хоча машина їхала з невеликою швидкістю, ведучий "Поля чудес" вчасно загальмував, зіткнення уникнути не вдалося. Через кілька днів потерпілий помер у лікарні. Після слідства довжиною майже рік, Якубовича виправдали, а пішохода, який у момент ДТП був п'яний, визнали винним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Яковлєва заявила, що Єфремов у момент ДТП був у машині не один.

Як повідомляв Знай.uа донька Єфремова розповіла про каяття батька.

Знай.uа писав, після алкоголю, наркотиків і смертельного ДТП Михайла Єфремова відпустили додому.