У фіналі пост-шоу популярного романтичного реаліті "Холостяк-10" виявилося, що головний герой Макс Михайлюк зайнявся сексом з однією з учасниць на проекті, і зізнався в цьому своїй обраниці Даші Ульяновій. З очевидної причини пара не залишилася разом, про що заявила у прямому ефірі.

Потім Макс на своїй сторінці в Instargram розмістив пост, в якому звернувся до глядачів "Холостяка" і попросив вибачення.

"Я не інстаграмна особа, якщо чесно, мені ніколи не було цікаво виносити сміття з хати, брати участь у плітках і когось обговорювати. Я щиро хотів залишити все, як є і жити далі. Але відчуваю, що у мене з'явився певний обов'язок перед вами, перед аудиторією, яка дивилася весь сезон, переживала, підбадьорювала, писала гарні, добрі слова. Ще раз хочу сказати Вам величезне дякую.

Макс і Даша, фото: СТБ

Вибачте, якщо не виправдав чиїхось очікувань, не вибрав, вподобану Вам учасницю, що зробив або не зробив. Але тільки я відповідаю за всі свої рішення і дії. Чесно, я не хочу цього хайпу, як хочуть інші. І як бачите, не все так погано у всіх) Я б навіть сказав, дуже добре.

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Хочу звернутися до людей, які зі мною від початку і до кінця, до людей, які вміють слухати і чути, розуміти і не будують здогадок, не перекручують інформацію, не тримають зла за те, що я робив, як вважав за потрібне.

Я вдячний усім, хто проживає своє життя і не обговорює мою. Хто зі мною, не дивлячись на мій вибір і симпатії", - написав Михайлюк.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостяк" Макс зізнався в інтимі на проекті, секретне листування просочилося в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, після розставання з Максом переможниця "Холостяка" Даша почала мацати сама себе.

Також портал Знай.uа писав, що "холостяк" Макс засвітився на фото в обіймах красуні-стюардеси – Даша не пробачить.