Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною після 12 років шлюбу, часто радує фоловерів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красунчик виклав в мережу веселе відео, а в підписі до своєї публікації Вова розповів про нову покупку.

У ролику, який показав телеведучий, в кадрі спочатку з'являється смішна горила, яка завзято плюскається в тазику з водою. А от далі можна побачити самого Остапчука, який голяка хлюпається у ванні з пінкою. Причому робить це так активно і енергійно, що вода розлітається по всій кімнаті. Далі чути, як лається нова кохана Вови Христина Гірник, на що він винувато відповідає: "Я просто купався". У підписі до відео Остапчук рекламує систему безпеки, яка повинна врятувати від потопу. "Не повторюйте це вдома, якщо у вас немає датчика "антипотоп". І взагалі мені вкрай важливо відчувати себе в безпеці і самому знати, що відбувається в новому будинку", - каже Вова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.