Кризовий та сімейний психолог Наталія Борисова допомагала дівчатам проекту "Від пацанки до панянки" (Новий канал). Вона працювала з ними не тільки на зйомках, але і за кадром. Вона відповіла на питання, які виникають найчастіше у глядачів проекту. Психолог пояснила, чи можливо змінитися за 4 місяці.

"Звичайно, це невеликий термін, адже у дівчат характер формувався протягом багатьох років. Але за чотири місяці можна закласти певний вектор позитивних змін. Навчання в Школі леді – це шанс отримати путівку в нове життя, і наше головне завдання – допомогти учасницям повірити в свої сили і можливості, а також усвідомити внутрішні ресурси, на які вони можуть спиратися".

Психолог розповіла, що тих, хто прийшов за піаром, відсіювали ще на кастингу і про те, чи було їй страшно перед пацанками.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Спочатку, коли вони нас погано знали, всяке було. Агресія могла виникнути навіть не по відношенню до мене, викладачам або комусь із знімальної групи. Між дівчатками виникали конфлікти, іноді доводилося їх розбороняти. І хтось з нас міг появитися під руку. Ігнорувати, йти при виникненні таких ситуацій я не могла – психолог в певних ситуаціях повинен включатися в процес, допомагати розв'язати конфлікт. Спочатку було справді непросто. Потім, по мірі нашого знайомства та спільної роботи, учасниці вже вели себе по-іншому. З'явилася довіра, крім того, вони стали вчитися контролювати свої емоції", - стверджує психолог.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переможниця "Від пацанки до панянки" чесно зізналася про наркоманії та зіркової хвороби.

Як повідомляв Знай. ua, учасниця "Від пацанки до панянки" відхопила за наркотики, не врятував навіть тест.

Також Знай. ua писав, що найепатажніша учасниця "Від пацанки до панянки" стала співачкою.