Новий канал завершив показ реаліті "Від пацанки до панянки", а нове життя учасниць тільки почалося. Дівчата відчувають всі радощі змін. Вони вчаться шукати веселощі без наркотиків і алкоголю. Так, кілька тижнів тому вагітна учасниця реаліті Владислава Роговенко плавала з дельфінами і навіть цілувалася з ними. Тепер за нею це повторили дві інші учасниці реаліті – Віка Кошутіна і Віка Альохіна.

"Сказати, що я під враженням, – нічого не сказати! Дельфіни в моєму житті вже траплялися, в дитинстві я займалася і плавала з цими дивовижними створіннями, – згадує Альохіна. – Моя радість повторилася знову, і мені випала удача поплавати і поспілкуватися з дельфінами".

Заради можливості похлюпатися з цими ссавцями інша Віка – Кошутіна – навіть зустрілася віч-на-віч зі своїми страхами. На проекті дівчина згадувала, як мало не потонула в дитинстві. Після цього випадку вона панічно боялася плавати.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Мені вдруге довелося боротися зі своєю фобією, але, знаєте, воно того варте, це була моя мрія і вона здійснилася, – зізнається дівчина. – Яка б я не була "пацанка", але коли бачу таких милих істот, серце завмирає, і я повертаюся в дитинство".

Слідом за Владою Віка Кошутіна подарувала дельфіну і свій поцілунок. А от яким був шлях дівчат на проекті – дивіться на сайті Нового каналу.