Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Кароліна ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, що стало справжнім сюрпризом. Красуня похвалилася ніжним селфі, позуючи в затишній домашній обстановці. Ані приміряла лише масивну толстовку-оверсайз кольору морської хвилі, доповнивши образ денним макіяжем з акцентом на очах.

❤️ лаконічно підписала кадр Лорак

Фолловери не пройшли повз, але їх думки сильно розділилися: "Кароліна , ви захопилися уколами краси ... втрачаєте індивідуальність", "Ви мені подобалися з колишнім обличчям, а зараз якась штучна. Переборщили з операцією, і навіщо ця надувна губка, вам не личить, знівечили себе! свої губки були красивими!", "Дуже люблю ваші домашні селфі 😍 Завжди неймовірно тепла і затишна! Доброго дня ❤️", "Красуня.Доброго дня😍Нехай він буде наповнений тільки радістю😻", "Кароліна ! Вам до лиця кофточка в оливковому кольорі , цей колір дуже добре підкреслює ваші очі зеленого кольору )".

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.