Відома українська співачка Тоня Матвієнко зробила шокуюче зізнання про домагання дитячого лікаря та цькування однолітків за її ранню вагітність.

Про таке вона розповіла в Instagram-шоу "Правда або дія" з Олею Поляковою.

Варто зауважити, що Матвієнко народила старшу дочку Уляну досить рано - в 16 років. Тоді багато засуджували дівчину в школі, але аборт вона так і не зробила. Наразі ж після двадцяти років потому знаменитість розповіла, як її, на той час 19-річну, домагався медик під час походу в лікарню.

"Коли Уляна хворіла, і я йшла до лікаря, мені говорили: "Ну звичайно, не догледіла молода мама". Тоді ми потрапили в Охматдит, до мене прийшов лікар і став мене домагатися - в 19 років. Він мене притиснув і сказав: "Ну ти ж нагуляла". 1999 рік, телефонів немає, всі були на дачі, нікому зателефонувати. І він собі вирішив, що я така дурна малолітка, народила, тому що шлялася десь. Він сказав: "Якщо не підеш, то я твоїй дитині зроблю проблеми", - пригадує Матвієнко.

Тоня Матвієнко

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

За словами артистки, вона тоді сильно злякалася, а тому відразу нікому нічого не сказала:

"Я пам'ятаю і рік, і день, коли прибула. Можна підняти матеріали, подивитися, чи працює цей лікар. Тому що це така травма. Я тоді сказала: "Ти що! Так у мене мама Ніна Матвієнко!". І це мені допомогло".

Щоправда, розкривати імені лікаря Тоня не стала та пояснила це тим, що не бажає мати справу з осудами, особливо якщо кривдника покарати не вийде: "Скажуть: "Класний лікар, стільки дітей врятував!". А що він там з матерями робив? Я з ним не пішла, а може хтось пішов і переспав".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі з допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

Також читайте, чого довелося позбутися ведучій "Топ-моделі по-українськи" Аллі Костромічовій, щоб стати "богинею".

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.