Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі.

Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву,ї, однак і пізніше був у неадекватному стані, змушував маленьких дочок грати з ножем і виставляв дивні пости, після чого знову потрапив в клініку, де пролежав 3 тижні.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

Джиган як і раніше проживає з сім'єю в великому домі, багато часу проводить з дітьми, всіляко вимолює прощення у своєї дружини, виставляючи архівні фото і присвячуючи красуні пісні. Справжнім сюрпризом для шанувальників став спільний кадр виконавця з дружиною і маленьким сином Давидом, однак пізніше сама Самойлова знову прояснила ситуацію. Жінка запевняє, що шлюборозлучний процес запущений, однак пара дійсно живе разом, виховує дітей і спілкується, як давні друзі.

Популярні новини зараз

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Після цього фото багато хто подумав,що ми «помирилися» Хочу трохи прояснити ситуацію. Навколо теми нашої родини вже просто нестерпно багато абсолютно різної інформації. враховуючи що я досі не збираюся давати жодних інтерв'ю, моя сторінка це єдине джерело,де я можу поділитися правдою. я дуже багато років веду свій Instagram чесно і з великою повагою до своїх пеідписників . коли ти стільки років ведеш відкритий блог про себе ,дуже складно і якось не чесно різко почати замовчувати 50 відсотків того, що відбувається.я вже доросла тітка ,я прекрасно розумію що не зобов'язана ні перед ким звітувати ,не зобов'язана нічого пояснювати і тд . але я хочу продовжувати бути чесною.без подробиць і деталей.мені не потрібен хайп ,хто давно на мене підписаний це знає. Ось Декілька фактів про які постійно говорять змі: будинок ми не продаємо і продавати ніколи не збиралися .це хтось просто вигадав. зараз дійсно йде шлюборозлучний процес . живемо ми поки разом. ми як і люблячі мама і тато для своїх дітей. Я не страждаю ,не журюся ,у мене немає депресії.у мене все добре)я не злюся і не ображаюся,мені просто байдуже. Спілкуємося ми відмінно )з цим проблем у нас за 10 років не було і зараз немає) Все інше під дуже великим питанням . висловилася в пості Самойлова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.