Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне сімейне відео з їх з Примадонною дітьми Гаррі і Лізою, які не дають занудьгувати на карантині через коронавірус COVID-19 ні зірковим батькам, ні численним шанувальникам. Так, артист знайшов цікавий архівний ролик, який був зроблений ще кілька років тому. На ньому маленький син Гаррі ще в липні 2015 року грав на дитячому майданчику в їхньому особняку, багато посміхаючись і забавно відповідаючи на питання гордого татка.

доброго ранку, країно! Світлих вам пригод! А це ми з Гаріком в липні 2015! #діти поділився радістю Галкін

Фолловери залишилися в захваті від яскравого відео: "Батько на всеі сто,від Бога!" "Усміхнений зайчик😍", "Сім'я - це найцінніший подарунок Всесвіту!❤️❤️❤️", "Такий милий!", "Такий милий солодкий малюк 😍😍😍👍👍👍🤗🤗🤗🤗", "Зовсім не змінився🙂Я про вас, Максим)", "Ааааааааааааа!!!!!! Яке ж диво 🤗🤗🤗як же швидко вони ростуть💙💙💙💙💙💙💙💙", "Які два кудряша 😍здоров'я вам і вашій родині!".

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Максим вже радував фанатів забавними архівними кадрами, які були зроблені ще кілька років тому. На них ще кучеряві малюки Гаррі і Ліза раділи першим велосипедам, обіймали зіркового тата і вчилися позувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.
А ще колишня дружина Володимира Кузьміна розповіла про дітей Пугачової від нього.