Скандальна співачка Лоліта Мілявська розповіла, як важко їй довелось на початку періоду "російського" життя.

Лоліта переїхала в Москву з Києва в 80-і роки. Тоді вона була замужем за Олександром Цекало, який і був ініціатором переїзду, вважаючи, що там у них буде більше можливостей побудувати успішну кар'єру. Про свої поневіряння в Москві Мілявська розповіла в одному з інтерв'ю російському виданню.

За її словами , в перші роки життя в Москві парі доводилося нелегко.

"Це був важкий період, коли ми збирали пляшки і бички біля ліфта, тому що не вистачало грошей на сигарети - тоді я ще курила. Мене вчили обпалювати фільтр від сигарет на свічці - для дезінфекції, в результаті я заробила стоматит. Але оскільки медицина була безкоштовною і доступною, мені його швидко вилікували без всякого блату. Ще пам'ятаю ночівлі в підвалах у бардів, яких знав Цекало. Він взагалі був знайомий з безліччю цікавих і талановитих людей, які ще й були москвичами. Мене вразила життя цих людей: такий дорослий піонерський табір з піснями біля багаття і вином", - згадує Лоліта.

молоді Лоліта і Цекало, фото з вільних джерел

У підсумку, втомившись від поневірянь по кутах, співачка вирішила придбати хоч якусь квартиру. Вони купили комуналку в будинку 1902 року в Ляліному провулку.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Грошей на латання дірок не було, гарячої води теж, тому три роки ми милися в баку. Потім заробили на газову колонку і купили піддон. Загалом, все, що можна було прожити з нестатками, ми прожили. Але це було для нас не важливо: головне, щоб був кут, де тебе не застане сніг і дощ. Завдяки цьому ми гарували ще більше. Пам'ятаю задоволення від телевізора, який був узятий напрокат", - розповіла артистка.

молоді Лоліта і Цекало, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта обзавелася клізмами на карантині

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта зізналася, який розмір "солдатика" у Цекало

Також Знай.ua писав, Лоліта в спідньому записала безсоромне відео у ванній