Здається, якщо доля вже нагородила вродою, славою та професійним успіхом, то в особистому житті має вже точно все скластися. Однак багато хто зі знаменитостей демонструє зовсім іншу тенденцію: стосунки можуть йти шкереберть навіть у найбільш зоряних людей.

Роберт Паттінсон і Сьюкі Уотерхаус

Роберт Паттінсон - головний секс-символ і потаємна мрія всіх дівчат пізніх 00-их. Роль загадкового вампіра принесла йому гроші, славу і один із перших публічних романів - з партнеркою по “Сутінкам” Крістен Стюарт. Роман був складний, багатий на сварки і розставання. Зрештою після завершення стосунків у Паттінсона все добре в кіно - цікаві ролі, нішеві проєкти, зйомки в ролі Бетмена, проте абсолютна тиша у особистих стосунках. Звісно, зірку часто ловлять папараці з різними дівчатами, проте це все несерйозно.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт, фото GettyImages

Горем завершився шлюб Анджеліни Джолі і Бреда Пітта. Пара, яку прирівнювали до олімпійців, не лише розлучилась, але й зробила це максимально скандально: з брудними подробицями, маніпуляціями дітей тощо. Джолі - жінка, яку мільйони людей у всьому світі хотіли би поцілувати, залишилась у ролі самотньої матері-одиначки з великою купою психологічних та психічних проблем. Медіа, які підносили її, доволі цинічно і радісно описують її сьогоднішній стан.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Шарліз Терон, фото: PeopleTalk

На жаль, Шарліз Терон також у цьому списку. Велика красуня неодноразово намагалась побудувати міцні стосунки та сім'ю - зірка мала романи зі Стюартом Таунсендом, Шоном Пенном та іншими видатними чоловіками, проте досі самотня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Приклад для всіх: зіркові пари, які навіть спортом займаються разом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Жигунов познайомив точну копію Заворотнюк зі своєю мамою – "Стосунки серйозні".

Також Знай.ua писав, Брюс не Вілліс: ви навіть не здогадувались, як насправді звати голлівудських зірок.