Джованна Антонеллі – бразильська акторка театру і кіно, співачка, телеведуча і продюсерка. Сьогодні актрису знають завдяки телесеріалів, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна – зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Так, нещодавно 44-річна красуня показала милий кадр, на якому з'явилася в домашньому образі, а в підписі до нього розповіла про головну карантинної проблеми жінок – відросло коріння волосся. Актриса закарбувала себе на телефон, в кадрі з'явилася з голими плечима, без макіяжу і з розпущеним волоссям, у яких, власне і відросло коріння на карантині. Джованна запитує у фанатів, що вони роблять з такою проблемою і просить їй допомогти. Захоплені шанувальники тут же почали активно обговорювати публікацію зоряної красуні, засипає компліментами в коментарях, відзначаючи її неймовірну природну красу. Деякі почали давати свої поради з приводу волосся.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.