Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість висловила занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи прихильників дотримуватися карантину. Так, артистка вирішила не нудьгувати в чотирьох стінах, виставляючи для численних шанувальників архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Кароліна ще й зареєструвалася на популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, що стало справжнім сюрпризом. У першому ролику красуня влаштувала примірку стильних вбрань в домашній обстановці, засвітивши струнку фігуру. Варто відзначити, що під час самоізоляції постами з TikTok хвалилися також Настя Каменських, Світлана Лобода, Аліна Гросу, Надя Дорофєєва та інші.

Друзі, тепер я є, і в TikTok 🤷🏽‍♀️😁 Підписуйтесь на мою сторінку по посиланню в профілі. Ми приготували багато цікавого для вас! 💥 поділилася радістю Лорак

Фолловери залишилися в захваті: "Каролінааа💥 Топова! Класне перше відео,чекаємо ще! Удачі вам🔥😍 Висадіть ТікТок!", "Я померла від мілоти 😭", "Дуже круте відео!❤️ Вже з Вами в TikTok, Кароліна! Будемо чекати відео", "КАРОЛІНААААААААААА Я ЗНЕПРИТОМНІЛА 🥵😳", "Яка ж Ви неймовірна🔥", "Лялечка👍".

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.