Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19, намагаючись не нудьгувати. Так, артистка привітала свою маму з Днем матері 10 травня, виставивши кілька трепетних архівних кадрів із любими батьками з дитинства. Олена показала, як виглядала зовсім малою і навіть в підлітковому віці, а також вразила схожістю з найріднішою жінкою.

Все починається з мами. ⠀ В моєму житті найголовнішими людьми є тато і мама. Я - ніби збірна команда рис характеру, звичок, традицій, переданого досвіду та поглядів на життя від цих двох людей ⚽️😁 ⠀ Проте я жінка. І все жіночне в мені від мами. Її віра в людей та в Бога, милосердя та емпатія до навколишнього світу, любов до маленьких янголяток-дітей, уміння бачити красу у всьому, відчувати все серцем та діяти за його покликом 💖❤️🤍 ⠀ І я часто згадую її в своїх треках, і я не перестану писати про своїх батьків, і я вдячна Богу за те, що маю тата і маму. 🙏 ⠀ Вітаю всіх матерів України з їх днем і щиро дякую за те, що ми з’явилися на цей світ і можемо робити його кращим! 💐 "Знаю, Ви молилися за мене дні і ночі, сива моя Нене..." (с) зі святом, мамо. Я люблю тебе ❤️ поділилася радістю виконавиця

Фолловери не пройшли повз: "Круто що в тобі стільки багато простого людського)", "Альонко,Ви чудові!:)У чудових батьків - чудові діти!❤️❤️❤️", "Величезне тобі спасибі за те що ти справжня) Дивлюся і радію, що такі люди, щирі, прості, ще є на цій планеті. 🔥👍🏼", "Як Мама вік зупинила?Молодо виглядає)", "На батю дуже схожа", "Альон,🤗 Мама супер!", "ви чарііііівні❤️".

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.