Сенсаційна українська рэперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, показавши, чим займається на карантині через коронавірус COVID-19, намагаючись не нудьгувати. Так, артистка "приміряла" боді з капусточки на оголене тіло, засвітивши форми і зізналася, що вірить у легенду про чудодійний вплив овоча на груди. Варто відзначити, що це не перший раз, коли красуня перевтілює свій одяг у щось апетитне. Приміром, Олена прикривала груди кокосами, позувала на тлі салату олів'є і навіть прикривала тіло мандаринкою.

Час молодої капусти 🥬 ⠀ Лайк, якщо вірили в те, що від капусти груди більші виростуть😏 ⠀ П.С. Я вірила, вірю і їм до сих пір 😂😂😂 пожартувала співачка

Фолловери не пройшли повз: "Я завжди забувала про те, того і не виросли груди 😂😂", "Я їла і їм 🤗# і грудей як не було так і немає 🙂", "Я б з'їв таку капусточку😍🔥💗", "от кого в капусті знайшли!;)", "Кайф", "
дуже Апетитно)", "Яка капусточка я таку б з'їв", "Нічого собі, супер плаття, тепер доведеться вирощувати капусту і буде новий лук 😊😊😊💕💕💕💕😘😘", "Я б такі голубці ночами жер😻😅", "Аааааа🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.