Відомий український реп-виконавець Джиган і його дружина Оксана Самойлова готуються розлучитися. Цей факт вже встиг облетіти всі ЗМІ. Та й сама пара не соромиться виставляти напоказ подробиці свого особистого життя. Не так давно Самойлова опублікувала великий і ображений пост, в якому викривали улюбленого в численних зрадах. Вона також додала, що збирається залишити собі всіх чотирьох дітей від репера — Ариэллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року.

Однак у фанів з'явилася надія, що пара все-таки може залишитися разом. У Мережі з'явилося відео, як Самойлова і Джиган проводять час в одному ліжку, а поруч грають їх діти. Все виглядає так мило, ніби сім'я і не збирається розпадатися. А у себе в Instagram репер то і справа викладає фотографії і відео з дружиною і дітьми.

Невже пара примирилася, або ніякого розлучення і зовсім не намічалося, а зірки вирішили хайпануть? Фанати також припустили, що Самойлова опублікувала пост про розлучення зопалу, а тепер взяла свої слова назад. Як би там не було, аудиторія зіркової пари продовжує пильно стежити за її життям, поки розкриваються все нові подробиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Популярні новини зараз

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.