Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжні кадри зі своєї кімнати в місті Хмельницькому, сидячи вдома на самоізоляції через коронавірус COVID-19 і закликаючи дотримуватися карантину. Так, артистка позувала в міні-топі білосніжного кольору з глибоким декольте і світловідбивних спортивних штанях, засвітивши струнку фігуру і тримаючи в руках вазу з гілочками бузку. Леся розповіла, що обожнює бузок, адже, на її думку, рослина символізує невинність і чистоту. Дівчина так сильно вірила з подібну легенду, що навіть їла квіточки.

Обожнюю бузок) Бузок символізує першу любов, невинність і чистоту. Букет бузку, подарований дівчині, може говорити про любов і прихильність💜 Завдяки своїй витривалості ця квітка вважається ще й символом сильного характеру. Признавайтесь дЄвочки хто вірив в легенду і їв ці прекрасні квіти?😆 поділилася емоціями Нікітюк

Фолловери залишилися в захваті: "Колись думали, якщо з‘їсти квітку з 5 пелюстками, бажання збудеться. Шукали. Їли, чекали щастя❤️😍", "Так, як я люблю бузок, а запах просто не передати 🤗🤗а щодо того що він символізує незнала 😊😉", "Я знаю тільки, що бузок це чоловік бузини 💐😉", "а ще ми завжди перед іспитами ворожили на квітках бузка)", "Крутий топ)", "Суперська фотка🔥".

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.