Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес, а тепер вирішив спробувати себе і в ролі блогера. Так, артист розповівши українцям, як не розлучитися під час карантину через коронавірус COVID-19, адже багато пар не бувають разом настільки часто, як зараз.

Володимир встиг випустити вже сім кулінарних роликів, приготувавши на першому смачний сніданок з омлету з козячим сиром і шпинатом коханій дружині, на другому - корисний супчик, на третьому - яблучну шарлотку, на четвертому - сирники, на п'ятому - бананову запіканку, на шостому взявся за азіатську кухню. Тепер же Дантес зробив фінальний випуск проекту, адже самоізоляція, на щастя, підходить до кінця. Сьомий випуск артист присвятив лінивим вареникам, а також подякував численних фанатам і коханій дружині за підтримку за допомогою пісні, яку зіграв на гітарі.

Останній (душевний) випуск Як Не Розлучитися На Карантині. Дякую, що були зі мною і підтримували. Придумаю щось нове і цікаве і обов'язково повернуся. поділився емоціями Дантес

Фолловери залишилися в захваті, проте зізналися, що будуть сумувати за новими випусками: "Карантин ще не закінчується, куди ж Ви?) Ех, буду сумувати...", "Гітара і голос це бомба!!!!!", "Кращий", "😂😂😂 ти справжній геній! Обожнюю❤️", "Це було класно", "😘Вова ти найкращий😍😍😍😍😍❤️❤️".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.