Шлюб Сергія Жигунова і Віри Новікової знову тріщить по швах, але причина не в Анастасії Заворотнюк, заради якої актор кинув сім'ю. Тепер за слухами серед фанів, серце артиста належить його помічниці, журналістці Вікторії Ворожбит.

Сергій Жигунов та Анастасія Заворотнюк, Facebook

Сергій Жигунов і Ворожбит Вікторія зустрілися два роки тому на іншому кінці Росії – на півострові Сахалін. Ворожбит швидко спрацювалася з Жигуновим і вже в 2019 році стала директором фестивалю.

Спостережливі шанувальники переконані, що Сергій і Вікторія живуть разом. Фанати ретельно проконтролювали їх акаунти і звернули увагу на те, що обидва викладають фото з однієї геолокацією, кадри схожих інтер'єрів, а головне – знімки кота по кличці Пиня.

Заворотнюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Донедавна Сергій Жигунов був офіційно одружений з Вірою Новіковою. Її він залишив, коли захопився актрисою Анастасією Заворотнюк, з якою познайомився на зйомках комедійного серіалу "Моя прекрасна няня".

Довгий час, 23 роки, Сергій був зразковим сім'янином, поки на знімальному майданчику серіалу "Моя прекрасна няня", не познайомився з Анастасією Заворотнюк. За словами Сергія, Настя включилася в роботу відразу. Артисти знімалися дуже багато і постійно знаходилися разом, що в результаті і призвело до взаємної любові.

Таролог Саона впевнена, що пара незабаром оформить відносини. За словами провидиці, Жигунова охоплює така пристрасть, що він готовий кинути все, щоб бути поруч з коханою і ці стосунки приречені на щасливий союз. У них сравжні почуття, так показали карти.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Заворотнюк з'явилися зіркові "янголи-охоронці", відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", могла повторити долю Фріске, Білик опинилася на межі виживання

Також "Знай.ua" писав, якою була "Моя прекрасна няня" у дитинстві, показали шкільні фото Заворотнюк