У неділю, 26 квітня о 21:00 на телеканалі "1+1" стартував суперфінал десятого сезону шоу "Голос країни". Тіна Кароль, MONATIK, Дан Балан і сімейний "підряд" Потап-Каменських змагалися в своїх наставнических даних. Для всієї України 10 сезон пройшов під гаслом "самий пристрасний".

В умовах карантину грандіозний суперфінал змінив формат і глядачів у студії не було. Ще одним нововведенням стало те, що суперфінал став благодійним, а всі кошти від голосування і продажу реклами повинні піти на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих COVID-19. Для них придбають захисні костюми, респіратори та інше обладнання, якого зараз так не вистачає для захисту здоров'я лікарів.

Переможцем у суперфіналі 10 сезону став Роман Сасанчин з команди Тіни Кароль. Однак не тільки захоплення відчули глядачі під час перегляду трансляції шоу.

Так, Дан Балан, якому приписують роман з Тіною Кароль, вів себе під час ефіру досить неоднозначно, відсторонено. Шанувальники шоу навіть відзначили, що він міг бути п'яним і з його боку було непрофесійно так себе вести.

"Ляпи" Балана під час ефіру потрапили на відео і викликали інтерес, сміх і подив публіки.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Дан Балан просто не зрозумів, що антисептик треба приймати не всередину", "Я на онлайн уроці", "Дан Балан просто зарано почав святкувати :) вже з початку був п'яненький)", " Він реально був під чимось… принаймні саме таке враження було. Дуже НЕ професійно", " Зірка цього вечора Дан, однозначно! Хоч поржали", "Я весь ефір орала з Дана", "А Дан єдина людина, яка адекватно оцінювала всю ситуацію та знала підсумки фіналу і від цього ж і вирішив хильнути🤪 я б сама напилася від такого🤯 провальний фінал", " Дан ваще красава, хоч як-то розвеселив цей нуднейший ефір!!! Так всіх вже задрав цей гребанный карантин!", "немає відчуття, що він був п'яний?", - пишуть фанати під відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Горбунов та Осадча відкрили секрети фіналу "Голосу країни", як обиратимуть переможця в умовах карантину.

Як повідомляв Знай. ua, дивитися суперфінал онлайн і хроніка подій шоу.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль додала "в скарбничку" ще одну перемогу.