Актриса Мер'єм Узерлі яку фани пам'ятають по ролі Хюрем в серіалі "Величне Століття" поділилася з підписниками в Instagram новою фотографією. Її образ в блискучому платті-сарі привів у захват підписників.

36-річна актриса брала участь у фотосесії для модного журналу BASIC. Стилісти підібрали для неї плаття-сарі, що відкриває одне плече. Блискуча тканина відтінку пильної троянди в смужку красиво задрапірована біля пояса. Мер'єм Узерлі зробили акуратний макіяж з тінями в тон сукні і залишили волосся розпущеним. Оголену руку прикрашають масивні браслет і обручка. Образ доповнили плоскою рожевою сумочкою з тисненням "пітона".

Шанувальники засипали артистку компліментами на різних мовах. Менше ніж за добу пост набрав понад 170 тисяч відміток «подобається». «Шикарна!», «Хюррем Султан, як завжди шикарно!», «Королева», «Ідеальний макіяж», «Спочатку здалося, що ви в сарі», «Ви підкорили моє серце», «Чарівні, чудові!», «Розкішна Мер'єм», — поділилися емоціями фоловери.

36-річна Узерлі не боїться сміливих образів. Нещодавно вона підкорила фанатів знімками у вільному платті дзеркального крою з асиметричною спідницею. Вона одягла під плаття чорне боді, помітне під напівпрозорою шовковою тканиною при певному ракурсі. При цьому вона доповнила образ чорними босоніжками.

Незважаючи на те, що головний серіал для Мер'єм Узерлі вийшов досить давно, вона продовжує залишатися улюбленою актрисою мільйонів жінок і чоловіків. А серіал "Величне Століття" регулярно транслюють на українських каналах знову і знову. І, важко повірити, він щоразу збирає перед екранами сотні тисяч жінок і чоловіків.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще